Search results

Blog

Category

Over onze dienst

Energielabel voor uw woning of bedrijfspand

Als u een energielabel voor uw huis of bedrijfspand wilt aanvragen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en prijzen. Dit kan telefonisch of via ons contactformulier. Wij leveren al energielabels vanaf € 395,- inclusief BTW. Dit is inclusief een overzicht van mogelijke duurzame maatregelen voor uw gebouw. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de grootte het pand en beschikbare informatie.

Onze gecertificeerde adviseurs voeren een visuele inspectie uit van uw woning of gebouw. Daarbij leggen ze alle relevante gegevens vast, vanaf de kruipruimte tot en met de dakisolatie en van de klimatisering tot en met de verlichting. De verkregen gegevens over het gebouw verwerken wij in onze software en hiermee wordt het uiteindelijke energielabel berekend. Het energielabel wordt door ons geregistreerd bij de overheid. Hiermee heeft u voldaan aan de labelplicht. Een door ons geregistreerd energielabel is terug te vinden op de overheids-site EP-online.nl

Woningen zijn onder te verdelen in vrijstaande woningen, geschakelde grondgebonden woningen tot en met studio`s. Alle woningen met een eigen huisnummer en registratie bij het kadaster krijgen een eigen energielabel. Ook vakantiewoningen op een park krijgen een eigen energielabel. Voor sommige panden is dit energielabel wettelijk vereist. Zo moeten bijvoorbeeld bedrijfspanden energielabels hebben. 

Onder utiliteitsgebouwen vallen alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben.
Zoals:

  • bedrijfsgebouwen;
  • kantoorgebouwen;
  • onderwijsgebouwen;
  • gezondheidszorggebouwen (zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen);
  • horeca en logies (zoals hotels, pensions, cafés, restaurants);
  • sportgebouwen (zoals sporthallen, stadions, zwembaden);
  • winkels (onder andere supermarkten, warenhuizen, showrooms van garages);
  • overheidsgebouwen;
  • bijeenkomst gebouwen (zoals concertgebouwen);

Wij zijn volledig gecertificeerd voor het opstellen van energielabels en mogen deze dan ook zelf registreren bij de overheid. Hiermee zijn wij volledig onafhankelijk van andere partijen en krijgt u een eerlijk advies. Een energielabel aanvragen kan door contact met ons op te nemen. Klik op CONTACT voor meer informatie.

Laten we samen verduurzamen