Search results

Blog

Category

over onze dienst

Subsidies

Om het voor woning eigenaren en zakelijke partijen aantrekkelijker te maken om te verduurzamen zijn er verschillende mogelijkheden voor een finaciële bijdrage te ontvangen. Sinds dit jaar is het voor woningen eigenaren zelf mogelijk om meerdere subsidies voor 1 en dezelfde maatregel te krijgen. Denk hierbij aan regeling van uw gemeente en de ISDE subsidie van RVO.

De door de overheid aangeboden subsidies en financieringsmogelijkheden voor (energiebesparende) maatregelen zijn zeer divers. De wijze van aanvragen en het verstrekken van de juiste gegevens is specialistisch werk.
Deze expertise hebben wij zelf niet in huis, maar wij helpen u door hiervoor een (vaste) partner te selecteren.

Enkele bekende subsidies zijn de Energie Investering aftrek, Investering stimulering duurzame energie en MKB-kredieten. De specialist hierin kan u verder helpen.

Bij de Energie investeringsaftrek (EIA) kan een ondernemer die investeerd in energiezuinige bedrijfsmiddelen en duurzame energietechniek in aanmerking komen van een lagere belasting op de winst. De EIA geldt voor duidelijk omschreven investeringen (specifiek) én voor maatwerkinvesteringen (generiek) die een forse energiebesparing opleveren. Voor die investeringen kunt u 45,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. De maatregelen die hiervoor in aanmerking komen zijn opgenomen in een Milieu- en Energielijst van de overheid.

Wij helpen u graag verder, u kunt via de knop contact uw vraag stellen.

Laten we samen verduurzamen