Search results

Blog

Category

info

Energieadvies bedrijven

Energieadvies bedrijven

Energiezuinigheid wordt steeds belangrijker voor eigenaren van bedrijfspanden. Waar duurzaamheid en energiezuinigheid voorheen weinig aandacht kregen, staat het tegenwoordig steeds hoger op de agenda. Dit komt omdat men bewuster bezig wil zijn, waardoor er bijvoorbeeld subsidies beschikbaar komen voor verduurzaming. Indien gewenst kan E-surface u, als bedrijf, adviseren over energieverbruik en eventuele verduurzaming(en).

Energielabel verplicht

Naast dat er in bepaalde gevallen subsidies beschikbaar zijn, zet de Rijksoverheid ook een verplicht energielabel in. Als bedrijf is het verplicht om een energielabel te hebben. Vanaf 2023 is het zelfs verplicht om over minimaal energielabel C te beschikken.

E-surface uit Leek

E-surface is een dochterbedrijf van Bouwadvies van Maaren en heeft daarmee jarenlange ervaring in de bouw. Met deze ervaring zijn wij dé partij die u als objecteigenaar kan helpen naar een duurzamere toekomst. Indien gewenst kunnen wij u helpen met:

  • Energieadvies voor uw bedrijf.
  • Een maatwerkadvies voor u opstellen.
  • Het selecteren van een aannemer.
  • Begeleiding van de uitvoering van de verduurzaming.
  • De oplevering en nazorg.

Besparen op energie

De energierekening kan voor een bedrijf al snel oplopen tot een grote kostenpost. Bij veel kantoren, bedrijfspanden of andere utiliteitsgebouwen zijn er veel kansen om snel een hoop kosten in te perken. In veel gevallen zijn er zelfs subsidies beschikbaar voor energiebesparende maatregelen. 

 

Energieadvies voor uw bedrijf? Neem contact op!

E-Surface: de specialist voor energielabels

Kunnen wij u helpen met energieadvies voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Laten we samen verduurzamen