Search results

Blog

Category

info

Energieadvies bedrijven

Energieadvies bedrijven

Energiezuinigheid wordt steeds belangrijker voor eigenaren en beheerders van bedrijfspanden. Waar duurzaamheid en energiezuinigheid voorheen weinig aandacht kregen, staat het tegenwoordig steeds hoger op de agenda. Dit komt omdat men bewuster bezig wil zijn met duurzaamheid. De zorg voor een betere wereld begint immers bij jezelf. Daarnaast is een duurzaam imago goed voor de marketing van het bedrijf. Middels een goed energielabel kun je aantonen dat je in een duurzaam gebouw huisvest. Dit is te vergelijken met de trend dat er steeds vaker voor elektrische bedrijfsautos wordt gekozen.

Ook onze overheid vindt het belangrijk dat wij verduurzamen. Zo zijn er bijvoorbeeld subsidies beschikbaar voor verduurzamende maatregelen. Indien gewenst kan E-surface adviseren over de mogelijkheden.

Hulp bij het verduurzamen van uw vastgoed

Omdat u zich waarschijnlijk liever richt op uw dagelijkse werkzaamheden, dan dat u tijd moet steken in het regelen van een verbouwing, kunnen wij u verder helpen. Wij bieden diensten aan van een energielabel tot en met de organisatie rondom de realisatie van energiebesparende maatregelen. De klant bepaald zelf waar onze hulp begint en waar deze eindigt.

E-surface uit Leek

E-surface is een zusterbedrijf van Bouwadvies van Maaren uit Leek en heeft daarmee jarenlange ervaring in de bouw. Met deze ervaring zijn wij dé partij die u als gebouweigenaar of beheerder verder kan helpen naar een duurzamere toekomst. Indien gewenst kunnen wij u helpen met:

Besparen op energie

De energierekening voor een bedrijf is te verdelen in verbruik van het gebouw om mensen in te laten verblijven en verbruik door bedrijfsprocessen. Om mensen te kunnen laten verblijven wordt energie gebruikt voor verwarmen, koelen, ventileren, bevochtigen, warmtapwater en verlichting. Dit zijn de onderdelen waarop wij invloed en maatregelen kunnen ontwerpen.
Het energieverbruik door bedrijfsprocessen worden bepaald door machines of materieel. Denk hierbij aan bijvoorbeeld vriescellen of lasapparatuur in een bedrijfshal, maar ook computers of printers op een kantoor. Uiteraard kunnen wij u hierover adviseren, maar dit heeft niet onze specifieke aandacht. Het verbruik van deze bedrijfsprocessen heeft ook geen invloed op de berekening van het energielabel.

 

Energieadvies voor uw bedrijf? Neem contact op!

E-Surface: gespecialiseerd in advies voor bedrijfspanden

Kunnen wij u helpen met energieadvies voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Laten we samen verduurzamen