Search results

Blog

Category

Waar vind je ons?

Energielabel friesland

Energielabel utiliteitsgebouw in Friesland

Duurzaamheid en energiezuinigheid is waar een energielabel voor staat. Sinds 2008 is het al verplicht om voor uw utiliteitsgebouw een energielabel te hebben en vanaf het jaar 2023 wil de overheid dat iedere kantoorruimte met meer dan 100m2 oppervlakte, minimaal over energielabel C beschikt. Beschikt uw kantoorruimte nog niet over het gewenste energielabel, neem dan contact met ons op.

Waar vind ik utiliteitsbouw in friesland?

Voor de hand ligt natuurlijk alle grote industrie rondom de steden, maar ook overheidsgebouwen en zelfs kantoorgebouwen zijn verplicht om een energielabel te hebben.
Onder utiliteitsgebouwen vallen een groot aantal gebouwen. Met spreekt van een utiliteitsgebouw als het gebouw één of meerdere van de volgende functies heeft:

  • Onderwijs, zoals scholen en universiteiten
  • Gezondheidszorg, zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen, verzorgingshuizen
  • Kantoor
  • Horeca en logies, zoals hotels, pensions, cafés, restaurants
  • Publieke  functies, zoals bibliotheken, stadhuizen, vergadercentra
  • Sport, zoals sporthallen, stadions, zwembaden
  • Winkels, zoals supermarkten, warenhuizen, showrooms van garages

 

Verduurzaming van utiliteitsbouw in Friesland

Door gebrek aan verduurzaming beschikt een groot deel van de utiliteitsbouw in Friesland  nog niet over het juiste of gewenste energielabel. Indien gewenst kan E-Surface u volledig ontzorgen met uw verduurzaming.

Energielabel van E-Surface in friesland

Wij van E-Surface, werkzaam in Friesland, zijn gecertificeerd om u aan een energielabel te helpen. Overigens is dat nog maar een onderdeel van al onze diensten. E-Surface staat als bedrijf voor het volledig ontzorgen van u bij het verduurzamen en het energie zuiniger maken van uw utiliteitsgebouw. Van het geven van advies tot aan een energielabel verkrijgen tot aan de nazorg staan wij voor u klaar. De opdrachtgever bepaalt welke diensten hij/zij van ons wil afnemen. 

E-Surface: de specialist voor energielabels in Friesland

Kunnen wij u helpen met het aanvragen van een energielabel voor een object in Friesland?Neem vrijblijvend contact met ons op.

Laten we samen verduurzamen