Search results

Blog

Category

info

Energielabel kantoor

Energielabel voor uw kantoor

Vanaf 2023 gaat het voor ieder kantoor van meer dan 100m2 verplicht worden om minimaal energielabel C te hebben. Op het moment is het zo dat bij oplevering, verhuur of verkoop het kantoor over een energielabel moet beschikken.

Kantoor verduurzamen

Zit u op dit moment met een kantoor wat nog niet over een energielabel C beschikt, dan is het verstandig om al een aantal verduurzamingen te overwegen zodat u niet in eind 2022 voor een grote klus staat.
Bij verduurzamen van uw pand kan u denken aan het vernieuwen of verbeteren van de isolering. Of aan iets als zonnepanelen laten leggen op het dak. Al deze dingen helpen mee aan een beter energielabel.

>> Nieuwsgierig naar hoe u uw kantoor kan verduurzamen? Neem contact met ons op!

Energielabel C of beter voor kantoren

Zou u graag naar energielabel C of beter willen gaan? Met de volgende stappen komt u daar.

  1. Vraag een maatwerkadvies aan. Dan komt een daarvoor gecertificeerd adviseur langs. Deze adviseur doet een visuele inspectie van uw kantoor. Uit deze inspectie stellen wij een maatwerkadvies op.
  2. Het uitzoeken van de financiële mogelijkheden. Bij de RVO zijn er voor voor bepaalde energiebesparende maatregelen subsidies mogelijk. Met de maatregelen uit het maatwerkadvies kunnen we kijken of er de mogelijkheid is voor een financiële regeling.
  3. De uitvoering. Eerst kunnen we aan de hand van de energiebesparende maatregelen samen een aannemer selecteren. Wij van E-Surface zullen een aantal geschikte aannemers selecteren voor u. Als alles rond is, begeleiden wij de uitvoering van de gekozen maatregelen indien gewenst. Zo bent u verzekerd dat u krijgt waar u voor betaald. 
  4. Nieuw energielabel en nazorg. Na de uitvoering van de energiebesparende maatregelen krijgt u een nieuw, verbeterd energielabel. Ook bieden wij u om uw maatregelen de onderhouden verschillende onderhoudscontracten. 

E-Surface: de specialist voor energielabels voor o.a. kantoren

Kunnen wij u helpen met het aanvragen van een energielabel voor een kantoor?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Laten we samen verduurzamen