Search results

Blog

Category

Ons verhaal

Over ons

Roel de Jong

Roel de Jong

Operationeel directeur / EP-adviseur W+U

Tim Lever

Tim Lever

Gecertificeerd EP-Adviseur woningen en utiliteit

Marjet Poorta

Marjet Poorta

Gecertificeerd EP-Adviseur woningen en utiliteit

Ons verhaal

Vanuit onze professionele bouwkundige achtergrond (zusterbedrijf Bouwadvies van Maaren) zijn wij gaan onderzoeken wat wij willen betekenen bij het verduurzamen en energiezuiniger maken van de utiliteitsbouw in Nederland. Gezien onze achtergrond houdt dit niet op bij alleen een energielabel of advies, denk ook aan het realisatietraject tot en met de nazorg. Uiteraard is het de opdrachtgever die bepaald welke diensten hij/zij van ons wil afnemen. Maar in het kader van totaal ontzorgen, het helpen bij het verduurzamen, het energiezuiniger maken van uw vastgoed en alles wat daar verder bij komt kijken, is E-surface opgericht én zijn wij de juiste partij. Wij zijn bovendien gecertificeerd door SKG-IKOB.

Onze missie

E-surface staat voor energie-oppervlakte. Dit kan de oppervlakte van de aardbol zijn maar ook de oppervlakte van bijvoorbeeld een gebouw, bouwdeel en elke andere oppervlakte waar energie wordt opgewekt, verbruikt of doorlaat. Wij van E-surface helpen utiliteitsgebouw eigenaren/beheerders bij het energie/duurzaamheid vraagstuk over hun vastgoed. Dit doen wij door verscheidene diensten aan te bieden op het gebied van energielabels en verduurzamen. 

 

Over ons team

Sinds 2019 werken wij aan het verduurzamen van utiliteitspanden en het afgeven van energielabels. Dit doen wij van uit ons kantoor op het bedrijven terrein Leeksterveld. Leeksterveld is een relatief jong park wat in zijn genen heeft om duurzaam te zijn. Zie hiervoor ook de pagina van Gemeente Westerkwartier. Wij zijn volop in ontwikkeling en kunnen u binnenkort ook voorzien in een onafhankelijk advies voor het verduurzamen van woningen en het registreren van een energielabel voor woningen. Al onze adviseurs zijn gecertifeerd om berekeningen te mogen maken en u te voorzien van een energielabel.

Laten we samen verduurzamen